O ploieşteancă în vârstă de 78 de ani a fost victima unei altercaţii petrecute în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un taximetrist, martor la incident, a alertat poliţiştii, povestind că un bărbat, care susţinea că o cunoaşte, a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Poliţia Prahova a anunţat sâmbătă, într-un comunica, că efectuează cercetări pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

"La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii au fost sesizați de către un conducător auto transport în regim de taxi despre faptul că pe o stradă din Ploiești un bărbat ar agresa o femeie de 78 de ani. Imediat echipele de polițiști s-au deplasat în zonă și au identificat și prins persoana bănuită de săvârșirea faptei. Din administrarea probatoriului, coroborat cu examinarea femeii în vârstă de 78 de ani de către un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Prahova polițiștii Secției nr. 4 Poliție Ploiești efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", a anunţat Poliţia Prahova.

Taximetristul aflat întâmplător în zonă a sunat la 112 şi l-a ţinut de vorbă pe agresor până la sosirea poliţiştilor. Martorul a povestit pentru ziarulincomod.ro că femeia era plină de sânge şi se temea pentru viaţa ei, povestind că agresorul i-a băgat piciorul în piept, a trântit-o pe jos, i-a băgat ambele mâini în gură, a buzunărit-o, i-a băgat mâinile în sân, a luat-o la pumni.