Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti ar putea fi desfiinţată, iar angajaţii preluaţi de Primărie. Este doar unul dintre planurile de reorganizare discutate în această perioadă de autorităţile ploieştene.

Primarul Andrei Volosevici a recunoscut, joi, că e nevoie de o reorganizare pentru îmbunătăţirea activităţii, explicând că sunt discutate măsuri la nivelul mai multor structuri sau societăţi subordonate administraţiei locale şi că a decis să lase organigrama aparatului de specialitate la final, tocmai pentru armonizarea celorlalte modificări. Cea mai drastică măsură ar putea fi desfiinţarea Regiei de Servicii Publice. Totodată, sunt aşteptate reorganizări şi la SGU, în timp ce la Hale şi Pieţe se aşteaptă ca mai întâi să se completeze Consiliul de Administraţie.
"Dacă e să vorbim de reduceri de personal, o parte dintre ele cred că o să vină în mod natural, pentru că am început uşor dar sigur să ne mişcăm pe o analiză corectă în diverse instituţii. Astăzi am dispus ca serviciul de audit al Primăriei să meargă într-o misiune la RASP, pe ultimii patru ani. Este şi solicitarea doamnei director, dar este şi o chestiune pe care oricum doream să o fac, trebuie să ne lămurim ce înseamnă activitatea de acolo. Vreau să fie foarte bine înţeleasă această acţiune, n-are niciun fel de legătură cu ideea că am putea să urmărim pe cineva sau avem o anumită ţintă, ci pur şi simplu vrem să vedem cum stăm. Va fi şi o analiză foarte serioasă pe ceea ce înseamnă organigrama Primăriei. Nu ne-am grăbit cu ea, pentru că vrem să vedem ce se va întâmpla la RASP după acest audit, cu posibilitatea ca RASP-ul să fie desfiinţat şi să meargă către zona de Primărie, iar atunci ar trebui să corelăm toate lucrurile, de aceea am decis ca organigrama Primăriei să rămână ultima", a declarat primarul Andrei Volosevici.