Doi noi consilieri locali ploieşteni, de la PNL şi PLUS, au depus astăzi jurământul în funcţie, intrând în forul legislativ local după ce alţi colegi au renunţat la mandate, fie pentru a prelua alte funcţii în administraţie, fie pentru a deveni parlamentari. 

Primul care a depus jurământul a fost Răzvan Enescu, fostul candidat al alianţei USR-PLUS pentru funcţia de primar al Ploieştiului la alegerile locale din 2020. Reprezentantul PLUS intră în Consiliul Local Ploieşti, din postura de supleant, pe locul rămas vacant după ce fostul consilier Mihai Poliţeanu, preşedintele USR Prahova, a optat pentru un mandat de deputat.

Tot astăzi a depus jurământul şi liberalul Dragoş Măchiţescu (foto). Acesta s-a aflat pe locul 15 pe lista de candidaţi depusă de PNL pentru Consiliul Local Ploieşti la alegerile din 27 septembrie, obţinând mandatul de consilier după ce Zoia Staicu, aflată înaintea sa pe listă, a demisionat, optând pentru a prelua funcţia de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti.
Back To Top